+31 23 30 400 18   |    Showtuin: Tingietersweg 6c | 2031 ES Haarlem
Gratis staal aanvragen

Kunstgras legservice Ronse

De kunstgras legservice in Ronse, van EasyLawn, gaat grondig te werk. Sowieso zult u lang kunnen genieten van het gras, welke kunstgras soort u ook kiest. Wanneer u onze kunstgras legservice inzet op de betreffende locatie -denk aan de tuin, bedrijfstuin, omtrek zwembad of sporveld- heeft u gegarandeerd een duurzaam kunstgras gazon van hoge kwaliteit.

Ondergrond

De ondergrond is het halve werk, zeggen wij altijd. Voor een sportveld is een goede fundering ontzettend belangrijk. Een voetbalveld en tenniscourt hebben een hogere intensiteit en belasting, dan een siertuin of de omtrek van het zwembad. Voor welke locatie zoekt u kunstgras? Bespreek uw wensen en de details met EasyLawn, dan maken we een plan van aanpak dat aansluit. Denk ook aan bestaande of vaste objecten op de locatie, wellicht moet het gras bijgesneden worden?

Instructies

In de praktijk blijkt er ook behoefte te zijn het gras zelf te leggen. Vanwege de kwaliteit en duurzaamheid hebben wij hiervoor twee instructies gemaakt, die overzichtelijk en duidelijk laten zien welke stappen er genomen moeten worden. Lees de kunstgras leginstructie en bekijk onderstaande legvideo. Indien u vragen heeft, neem dan contact op. Wij helpen u snel verder.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras